Over ons

Eskes & Partners ontzorgt haar relaties volledig op het gebied van financiële diensten en verzekeringen. Wij vormen uw aanspreekpunt en bemiddelen tussen u en de betrokken partijen. Wij brengen uw situatie in kaart en adviseren u proactief en geheel transparant over de best passende diensten voor uw situatie. Met 40 jaar ervaring in diverse branches, is Eskes & Partners uw betrouwbare partner voor al uw vraagstukken rondom verzekeringen, pensioenen, financiële planning en hypotheken.

Uw full service assurantiekantoor: volledige ontzorging

Eskes & Partners is full-service partner voor particulieren en ondernemingen. Voor al uw vraagstukken en behoeften op het gebied van pensioenen, verzekeringen, hypotheken en financiële planningen bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team van specialisten heeft jarenlange ervaring in een groot aantal branches. Dankzij onze experts is er altijd iemand die u kan helpen met uw specifieke vraagstuk.

Proactief en persoonlijk adviseren

Naast onze diensten voorzien wij u ook proactief van advies en informatie over alle zaken die van invloed zijn op uw financiële situatie, zoals wijzigingen in wetten en regelgeving. Zo kunt u tezamen met ons bepalen wat de invloeden zijn op uw verzekeringsportefeuille, zodat u tijdig anticipeert op mogelijke veranderingen. In het geval van calamiteiten melden wij ons op de bewuste locatie om eventuele schade zelf op te nemen. Dit helpt ons om uw belangen beter te behartigen bij de verzekeringsmaatschappijen. De persoonlijke benadering van Eskes & Partners reikt verder dan advies.

Onafhankelijk doch erkend

Eskes & Partners is voorzien van het certificaat van de Federatie Financieel Planners en is tevens Erkend Hypotheek Adviseur. Los van deze certificaten en keurmerken zijn wij op geen enkele manier gelieerd aan derde partijen, zoals verzekeraars en pensioenfondsen. Zo blijven wij onafhankelijk en kunnen wij u ook onafhankelijk van het beste advies voorzien.

40 jaar ervaring

Sinds 1981 onderscheiden wij ons door onze persoonlijke, betrokken aanpak bij onze relaties. Wij staan niet voor winst of omzet: wij zijn er voor u. Elke situatie - zakelijk of particulier - is uniek en vereist daarom een aanpak op maat. Dat begrijpen wij. Uw situatie staat bij Eskes & Partners centraal. Onze onafhankelijkheid, deskundigheid en betrokken houding zorgt ervoor dat wij het juiste dienstenpakket voor uw specifieke situatie kunnen samenstellen. Geen valse beloften, maar wel uitstekende voorwaarden en scherpe premies. Zo doen wij waar wij goed in zijn en heeft u de ruimte en rust om u bezig te houden met de activiteiten waarin u excelleert. Samen staan we voor resultaat!