Expats

Gaat u tijdelijk in het buitenland wonen en werken? Als expatriate, oftewel expat, loopt u geheel andere risico's dan een “normaal” Nederlands ingezetene particulier. Vandaar dat het bij het afsluiten van de verzekeringen voor u als expat raadzaam is om deze geheel af te stemmen op de specifieke situatie van uw gezin of binnen uw onderneming. Eskes & Partners fungeert als intermediair bij het afsluiten van deze expatverzekeringen. Neem geen onnodige risico's: laat de specialist u ontzorgen.

Specifieke verzekeringen expats

Er is geen 'one-size-fits-all'-verzekering voor u als expat. Organisaties die pretenderen de oplossing al klaar te hebben liggen, nemen uw specifieke behoeften niet als uitgangspunt. U heeft pas echt zekerheid wanneer uw volledige situatie in kaart gebracht is en de verzekeringen daarop afgestemd zijn.

Eskes & Partners heeft jarenlange ervaring met expats die er zeker van willen zijn dat zij goed verzekerd zijn tegen onvoorziene omstandigheden die zich in het buitenland kunnen voordoen. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij precies weten welke aspecten binnen uw specifieke situatie van belang zijn bij het bepalen van de geschikte expatverzekeringen. Denk hierbij aan:

Meer weten over specifieke verzekeringen voor expats?

De adviseurs van Eskes & Partners hebben jarenlange ervaring met verzekeringen voor expats. Zij helpen u graag!

  • ziektekosten voor en uw gezin;
  • loondoorbetaling bij ziekte;
  • huisraad die meeverhuist.

Aan de hand van onze intake wordt niet alleen bepaald welke typen verzekeringen op u van toepassing zijn, maar ook hoe deze concreet ingevuld moeten worden.

Samenwerking met gespecialiseerde expatverzekeraars

Eskes & Partners werkt met meerdere gespecialiseerde verzekeraars samen om voor u als expat het ideale pakket samen te stellen. Hierdoor zijn wij niet gebonden aan één verzekeraar en volledig onafhankelijk. Dit biedt voor u als klant het grote voordeel dat wij tezamen vrij zijn om daadwerkelijk het ideale verzekeringspakket samen te stellen.

Binnen uw persoonlijke situatie, de marktsituatie maar niet te vergeten uw bedrijfssituatie kunnen de omstandigheden continue veranderen. Dit houdt ook in dat uw verzekeringsportefeuille steeds kritisch onder de loep genomen moet worden. Eskes & Partners anticipeert. Door relevante wijzigingen in wetten, bepalingen en regelingen met u te communiceren en proactief contact met u op te nemen, houden we altijd een vinger aan de pols. Zo heeft u geen omkijken naar uw verzekeringen, terwijl u te allen tijde het veilige gevoel van zekerheid kunt ervaren.

De voordelen voor expats

Eskes & Partners: jarenlange ervaring met verzekeringen voor expats

Eskes & Partners is sinds 1981 actief op de markt voor assurantiën en heeft in de loop der jaren vele organisaties binnen de expat branche als relatie mogen begroeten. De opgedane kennis, ervaring en kunde zorgt ervoor dat wij ons met recht een specialist op het gebied van expatverzekeringen kunnen noemen.

Eskes & Partners denkt graag met u mee. Wilt u weten welke verzekeringen benodigd en geschikt zijn om uw risico’s af te dekken? Neem dan gerust contact met ons op om geheel vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Veelgestelde vragen Expats