Supermarkten

Voor supermarkten zijn schade- en inkomensverzekeringen onmisbaar. Uw inventaris, inboedel, voorraad, werknemers en omzet moeten verzekerd worden tegen onvoorziene omstandigheden. In een supermarktoperatie waar veel verschillende factoren kunnen bijdragen aan het ontstaan van risico’s is het belangrijk dat uw verzekeringen goed op elkaar aansluiten.

Specifieke verzekeringen voor supermarkten

Eskes & Partners heeft een speciale of maatwerk verzekeringsportefeuille voor supermarkten. Hoewel supermarkten overwegend met dezelfde factoren te maken hebben, verschilt de bedrijfssituatie uiteraard per filiaal of keten. Binnen ons pakket aan verzekeringen zullen aanpassingen gedaan moeten worden, waarmee het pakket volledig aansluit op uw specifieke supermarkt(en).

Door jarenlange ervaring weten wij precies op welke omstandigheden en elementen gelet moet worden bij het bepalen van de benodigde verzekeringen voor supermarkten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een koelschadeverzekering of een elektronicaverzekering. Doordat wij geen enkele afspraak hebben met leveranciers van verzekeringen, zijn wij vrij om oplossingen te selecteren die aansluiten op uw organisatie. Zo bedingen wij de juiste premies, terwijl u de zekerheid heeft dat uw supermarkt volledig gedekt is.

Meer weten over specifieke verzekeringen voor supermarkten?

De adviseurs van Eskes & Partners hebben jarenlange ervaring met verzekeringen voor supermarkten. Zij helpen u graag!

Risicoanalyse voor uw supermarkt

Aan de hand van een bedrijfsspecifieke risico-analyse worden de gevaren voor uw supermarkt in kaart gebracht. Hierbij komen onder andere de volgende vragen aan bod:

  • Hoe is uw personeelsbestand samengesteld?
  • Op welk vlak loopt uw supermarkt risico?
  • Is uw elektrische installatie gekeurd?
  • Hoe heeft u uw sigarettenvoorraad beveiligd?

De bevindingen van de risico-analyse worden meegenomen bij het bepalen van de benodigde verzekeringen en de hoogte van de bijbehorende dekking en premies.

De voordelen voor supermarkten

Eskes & Partners: jarenlange ervaring met verzekeringen voor supermarkten

Sinds de oprichting van Eskes en Partners in 1981 heeft het bedrijf steeds meer contacten opgedaan met retailers en in het specifiek, supermarkten. Hierdoor kunnen wij met recht stellen dat wij 'het complete plaatje' bieden. Zo kunnen wij u ook voorzien van nauw-gerelateerde diensten, zoals hypotheken, pensioenen en financiële planningen.

Wij weten precies welke vragen wij tezamen met u moeten beantwoorden, om de juiste verzekeringsportefeuille samen te stellen voor uw supermarkt.

  • Inzicht in uw marktsituatie
  • Anticipatie op ontwikkelingen
  • Risico-inschattingen op maat
     

Compleet pakket en goede voorwaarden

Dankzij onze expertise kunnen wij u helpen bij het vinden van de juiste verzekeringen. Wij hebben een verzekeringspakket samengesteld waarbij de belangen van uw onderneming voorop staan. Bekijk de voorwaarden van het verzekeringspakket voor supermarkten nu via onderstaande button. 

Wilt u meer weten over wat Eskes & Partners voor u kan betekenen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw supermarkt te bespreken.

Veelgestelde vragen Supermarkten