Bakkers of bakkerijen

Bakkers en bakkerijen

Er is geen enkele verzekering die voor elk bedrijf of elke particulier geschikt is. Elke situatie is anders en kent zijn eigen risico’s. Zo kent u als bakker vaak andere risico’s dan uw collega’s in de versindustrie. Door uw verzekeringen af te stemmen op de specifieke situatie van uw bedrijf, bent u er zeker van dat u zich geen zorgen hoeft te maken over onvoorziene omstandigheden.
 

Specifieke verzekeringen voor bakkers

Door de ervaring opgedaan met relaties in de bakkersbranche heeft Eskes & Partners een 'verzekeringspakket voor Bakkers of Bakkerijen' samengesteld. Wij weten precies welke verzekeringen bakkerijen over het algemeen nodig hebben en hoe deze tot in detail afgesloten zouden moeten worden. Zo bespaart u geld, terwijl u wel volledig verzekerd bent.
 

Risicoanalyse voor uw bakkerij

Aan de hand van een bedrijfsspecifieke risicoanalyse worden de gevaren voor uw bakkerij in kaart gebracht. Hierbij komen alle relevante vragen aan bod.

Meer weten over specifieke verzekeringen voor bakkers en bakkerijen?

De adviseurs van Eskes & Partners hebben jarenlange ervaring met verzekeringen voor de bakkersbranche. Zij helpen u graag!

De bevindingen van de risicoanalyse worden meegenomen bij het bepalen van benodigde verzekeringen voor uw bakkerij en de hoogte van de bijbehorende dekking en premies. Denk hierbij aan een ovenschadeverzekering of een bestelautoverzekering. Naast deze verzekeringen die direct betrekking hebben op uw onderneming, bent u bij Eskes & Partners aan het juiste adres voor financieringsdiensten voor u als ondernemer en voor uw privéverzekeringen.

De voordelen voor bakkers

Eskes & Partners: jarenlange ervaring met bakkerijverzekeringen

Sinds de oprichting van Eskes en Partners, in 1981, heeft het bedrijf steeds meer contacten opgedaan binnen de bakkersbranche. Deze jarenlange ervaring vertaalt zich in een betere kijk op zaken.

Wij weten precies welke vragen wij tezamen met u moeten beantwoorden, om tot het juiste verzekeringspakket te komen voor uw bakkerij.

  • Inzicht in uw marktsituatie
  • Geen overbodige verzekeringen
  • Juiste inschatting van risico's

Wilt u meer weten over wat Eskes & Partners voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bakkerij te bespreken.