www.centraalvolmachtbedrijf.nl

Een volmachtbedrijf biedt aan financiële dienstverleners toegang tot grote verzekeraars en heeft de mogelijkheid om zelfstandig polissen te leveren. Deze dienstverleners zijn aangesloten bij het CVB, Centraal Volmacht Bedrijf. Tevens zijn veel volmachtbedrijven aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA).

www.ddnassuradeuren.nl

DDN Assuradeuren B.V. is een volmachtkantoor. Dit houdt in dat men de bevoegdheid hebben gekregen om namens één of meerdere verzekeraars rechtstreeks op te treden. Een gevolmachtigd agent doet dus bijna alles wat een verzekeraar ook doet.

rhion.nl

Rhion is een snel groeiende verzekeraar op de Nederlandse markt met een heel gerichte focus: wij bieden uitsluitend schadeverzekeringen aan via onze partner NVGA volmachtkantoren. Dit is de beste manier om u gericht te bedienen in deze complexe markt. Daarbij hebben we bij rhion de beste oplossingen voor u. 

www.cz.nl

CZ zorgverzekeringen is een partij waar wij ook al jaren mee samenwerken

www.asr.nl

A.S.R. is een gerenommeerde verzekeringsmaatschappij waar wij mee samenwerken op het gebied van:

  • Schadeverzekeringen
  • Inkomensverzekeringen
  • Levensverzekeringen
www.nn.nl

Nationale Nederlanden behoort met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Nationale Nederlanden biedt een compleet assortiment aan verzekeringen zoals schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen, levensverzekeringen en zorg.

www.arag.nl

Bij juridische problemen werken wij samen met Arag Rechtsbijstandverzekeraars

www.amersfoortse.nl

Met De Amersfoortse werken wij samen in verband met:

  • Inkomensverzekeringen
  • Zorgverzekeringen
www.onvz.nl

ONVZ is een gewaardeerde partner op het gebied van zorgverzekeringen

www.das.nl

DAS is een expert in toegankelijke juridische kennis. Zij denken met u mee bij problemen en conflicten. Daarbij gaan ze verder dan het geven van advies alleen. Hun specialisten komen met praktische en haalbare oplossingen voor uw problemen óf om die te voorkomen. Zij komen op voor uw recht.

www.averoachmea.nl

Avéro Achmea is al bijna tweehonderd jaar actief in de verzekeringsbranche en richt zich zowel op zakelijke als particuliere klanten. Avéro Achmea mag zich rekenen tot de grootste verzekeraars van ons land.

www.allianz-assistance.nl

Allianz Global Assistance is een expert op het gebied van reis-, fiets- en Pechhulpverzekeringen. Met vestigingen op 5 continenten, in 34 landen én een netwerk van lokale agenten in de landen waar zij geen vestiging hebben, staan zij dag en nacht paraat.
 

www.goudse.nl

De Goudse heeft voor ondernemers gespecialiseerde oplossingen voor bedrijfs-, inkomens- en personeelsverzekeringen en naast bedrijfsverzekeringen ook verzekeringen voor particulieren. 

www.midglas.nl

Wij zijn Midglas glasverzekeraar, al ruim 100 jaar dé verzekeraar van glas in Nederland en volledig gespecialiseerd in het bieden van kennis en zekerheid in glasrisico’s. Zoals onze naam al doet vermoeden verzekeren wij niet alles, zoals vele verzekeraars, maar verzekeren wij “alleen” glas. Maar daar zijn we dan ook de beste én de grootste in.

www.achmea.nl

Achmea biedt verzekeringen aan voor zorg, schade, leven, arbeidsongeschiktheid en pensioenen. Onze klantenkring is breed: van particulieren, kleine zelfstandigen, beursgenoteerde bedrijven tot de overheid.

www.aegon.nl

Aegon is een van de grootste verzekeraars in Nederland en actief in 20 landen. 

www.ankerinsurance.eu

Anker Insurance biedt gespecialiseerde verzekeringsoplossingen aan op het gebied van rechtsbijstand, reis en vrije tijd. Anker Insurance handelt vanuit de filosofie ‘Eerst de mens’. Dat betekent dat wij onze relatie met samenwerkingspartners en klanten voorop stellen. Wij hechten veel waarde aan korte lijnen en persoonlijk contact.

www.aonverzekeringen.nl/nl-NL

De historie van Aon gaat terug tot het jaar 1688. Aon is de grootste onafhankelijke verzekeringsmakelaar van Nederland. In Nederland heeft Aon 15 vestigingen met 2.600 medewerkers. Het hoofdkantoor staat in Rotterdam.

ardanta.nl

Ardanta bestaat 51 jaar en is de uitvaartverzekeraar van ASR Levensverzekering N.V. Vanuit Enschede staan ruim 100 medewerkers voor u klaar om u verder te helpen. Ardanta heeft ruim 4 miljoen klanten en hiermee zijn we de grootste uitvaartverzekeraar van Nederland.

www.klaverblad.nl

Bij Klaverblad bieden we al sinds 1850 gewoon goede verzekeringen voor particulieren en het MKB. 

www.vivat.nl

VIVAT is actief op de verzekeringsmarkt via de bekende verzekeringsmerken Zwitserleven en Reaal en vermogensbeheerder ACTIAM.

www.yarden.nl

Met bijna 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden dé uitvaartorganisatie van heel Nederland.

www.interpolis.nl

Interpolis behoort als maatschappelijke, coöperatieve organisatie tot een van de meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Begin jaren 90 introduceerden we ‘Glashelder’, onze belofte om verzekeren minder complex te maken. Interpolis gelooft dat minder complexiteit ieders leven meer waardevol maakt.

www.hartstichting.nl

De Hartstichting wil hart- en vaatziekten eerder opsporen en behandelen. We zoeken naar oplossingen voor een sterk hart. We zijn een non-profit organisatie. Voor het behalen van onze doelstellingen zijn we volledig afhankelijk van giften van particulieren en bedrijven. Eskes & Partners ondersteunt de Hartstichting al jaren met een bijdrage ten behoeve van onderzoek.