Horeca

Een restaurant loopt geheel andere risico's dan een bioscoop, supermarkt of groenteboer. Vandaar dat het bij het afsluiten van de verzekeringen voor uw horecaonderneming raadzaam is om deze geheel af te stemmen op de specifieke situatie van uw bedrijf. Eskes & Partners kan fungeren als intermediair bij het afsluiten van deze verzekeringen. Neem geen onnodige risico's: laat de specialist u ontzorgen.

Specifieke verzekeringen voor de horeca

Er is geen 'one-size-fits-all'-verzekering voor de horeca. Organisaties die pretenderen de oplossing al klaar te hebben liggen, nemen niet uw bedrijfsspecifieke behoeften als uitgangspunt. U heeft pas echt zekerheid wanneer uw volledige bedrijfssituatie in kaart gebracht is en de verzekeringsportefeuille daarop afgestemd is.

Eskes & Partners heeft reeds jarenlange ervaring met horecaondernemingen die er zeker van willen zijn dat zij goed verzekerd zijn tegen onvoorziene omstandigheden. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij precies weten welke aspecten van uw bedrijfsvoering van belang zijn bij het bepalen van de geschikte verzekeringen. Denk hierbij aan het personeel, uw gasten, uw inventaris of kookapparatuur en marktontwikkelingen.

Meer weten over specifieke verzekeringen voor de horeca?

De adviseurs van Eskes & Partners hebben jarenlange ervaring met verzekeringen voor de horeca. Zij helpen u graag!

Risicoanalyse voor uw horecazaak

Door middel van een risicoanalysevan uw zaak brengen wij deze aspecten in kaart. Tijdens deze analyse komen alle relevante vragen aan bod.

Met behulp van deze analyse wordt niet alleen bepaald welke typen verzekeringen u zou moeten afsluiten, maar ook hoe deze concreet ingevuld zouden moeten worden. Eskes & Partners heeft geen contractuele of mondelinge afspraken met leveranciers van verzekeringen of brancheorganisaties. Hierdoor zijn wij niet gebonden en volledig onafhankelijk. Dit biedt voor u als klant het grote voordeel dat wij tezamen vrij zijn om daadwerkelijk het ideale verzekeringspakket samen te stellen.

Uw bedrijfssituatie, de marktsituatie en overige omstandigheden veranderen echter continue. Dit houdt ook in dat uw verzekeringsportefeuille steeds kritisch onder de loep genomen moet worden. Eskes & Partners anticipeert. Door relevante wijzigingen in wetten, bepalingen en regelingen met u te communiceren en proactief contact met u op te nemen, houden we altijd een vinger aan de pols. Zo heeft u geen omkijken naar uw verzekeringen, terwijl u te allen tijde het veilige gevoel van zekerheid kunt ervaren.

De voordelen voor de horeca

Eskes & Partners: jarenlange ervaring met horecaverzekeringen

Eskes & Partners is sinds 1981 actief op de markt voor assurantiën en heeft in de loop der jaren vele organisaties binnen de horecabranche als relatie mogen begroeten. De opgedane kennis, ervaring en kunde zorgt ervoor dat wij ons met recht een specialist op het gebied van horecaverzekeringen kunnen noemen.

  • Inzicht in uw marktsituatie
  • Geen overbodige verzekeringen
  • Juiste inschatting van risico's

Verzekeringen, financiën, hypotheken en pensioenen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Naast verzekeringen kunnen wij daarom ook voorzien van de juiste adviezen en diensten op deze gebieden.

Wilt u meer weten over wat Eskes & Partners voor u kan betekenen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Veelgestelde vragen Horeca