Ik ga samenwonen of trouwen

Gefeliciteerd, wat een leuk nieuws. U besluit om samen door het leven te gaan, dat is een grote stap en u zit vast op een roze wolk van geluk. Het is niet niks om zo’n grote beslissing te nemen en uw leven te gaan delen. In deze flink veranderende situatie is het dan ook wel fijn om goed geholpen te worden met zaken die u eigenlijk liever niet nu regelen wilt. Als u gaat trouwen of samenwonen zijn er zoveel dingen te regelen. Een adviseur van Eskes & Partners in Mook helpt u graag met de saaie verplichtingen zodat u ook financieel een goede verbintenis aangaat.

Samen leven, samen delen

U heeft besloten om uw leven te gaan delen. Eén huis, één gezin, samen lief en leed. Naast alle leuke dingen die u samen gaat doen is het ook goed om te kijken naar de dingen die u gezamenlijk moet oppakken maar die minder leuk klinken. Bijvoorbeeld bij samenwonen. Koopt u samen een huis? Trekt de één bij de ander in? Dan verandert er mogelijk nogal wat in uw situatie met betrekking tot de hypotheek. Maar ook de verzekeringen. U bent niet langer alleenwonend, u woont samen en vormt een gezin. Laat uw verzekeringen goed nakijken op de veranderende situatie.

Welke impact heeft trouwen op onze verzekeringen?

U zegt het goed: onze verzekeringen. Vanaf uw huwelijk gaat u samen door het leven. Afhankelijk van uw situatie voor het trouwen verandert er mogelijk ook het een en ander in uw verzekeringen. U heeft mogelijk nog afzonderlijke verzekeringen lopen die samengevoegd kunnen worden in één gezamenlijke verzekering of u gaat zelfs nu pas samenleven. Wanneer uw leven op aangrijpende manier wijzigt is het verstandig om uw verzekering up-to-date te laten maken door een adviseur. Dit levert u mogelijk ook enkele voordelen in premies op.

Gaat u trouwen of samenwonen en wilt u alles qua verzekeringen goed geregeld hebben?

U gaat samenwonen of trouwen. Dit heeft ook impact op de dingen die u samen moet regelen maar waar u misschien wel niet zoveel zin in heeft; verzekeringen. Laat u dan in deze mooie tijd ondersteunen door een verzekeringsadviseur van Eskes & Partners. Hij bekijkt voor u de mogelijkheden en nodige aanpassingen om uw leven samen een goede, zekere start te geven. Zodat u tijd overhoudt voor de leuke dingen in deze mooie tijd.

Ik ga samenwonen of trouwen